Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Acum, cât am ocazia

Scris de sept la 3:09:00 a.m.

În sfârşit, după câteva săptămâni nebune în care abia am avut timp să intru pe internet să-mi verific mailu', am ocazia să mai pun ceva pe blog. E ora 3 dimineaţa, iar ieri a fost vineri, zi de muncă, dar tot am vână-n mine să scriu pe blog. Mâine mă trezesc la ce oră vrea muşchiul meu. Asta după vreo patru săptămâni în care am avut program sâmbăta şi duminica. Beau apă de la robinet cât cuprinde (nu ştiu de ce, dar am o sete mare în mine) şi fumez în draci. Mediu propice pentru blogăreală.

Chiar aşa, se cuvine să introducem o nouă familie de cuvinte în limba română: blog - substantiv, blogger - substantiv (pe astea două le împrumutăm din engleză), blogăreală - tot substantiv (care are legătură cu blogul şi scrisul pe blog, var. blogging), a blogări - verb (a scrie pe blog; ar fi de conjugarea a IV-a, deci avem formele eu blogăresc, tu blogăreşti, el/ea blogăreşte, noi blogărim, voi blogăriţi, ei/ele blogăresc), blogosferă - substantiv (totalitatea blogurilor şi a bloggerilor dintr-o societate, comunitatea bloggerilor dintr-o societate). Dacă mai aveţi din astea mai ziceţi, că poate le introducem în limba română. No acuma să nu săriţi pe mine aiurea, dat fiind faptul că eu vreau să apăr limba română de impurităţi din engleză. Aceste cuvinte nu au echivalent în română şi deci le acceptăm ca neologisme. Asta ca să ne întelegem. Cuvântul "post" în schimb nu are ce căuta la noi. Avem "articol". O să ziceţi că aveau şi vorbitorii de engleză cuvântul "article" şi totuşi l-au acceptat şi p-ăsta. Da. Dar blogul este un jurnal online, şi atunci vorbim de articol.

Ca să revin, am scris acuma, că nu ştiu când mai am ocazia. Ăsta ar fi al treilea articol pe ziua de azi, deci mă cam opresc. Îi zăpăcesc pe oamenii care intră la mine pe blog (cei 10, cred), care s-au obişnuit să scriu rar. Nu pot să-i şochez în halu' ăsta cu atâtea articole din prima.

În încheiere luaţi nişte reclame şucare.

Lamborghini

McDonald's

Şi Viagra.

3

Scris de sept la 2:25:00 a.m.

3, în pula mea!
Am cam început să folosesc replica lui Despot. Şi asta când întâlnesc sau am de-a face cu proşti şi proaste care o merită. Ăsta e lucrul cel mai fain al acestei mode lansate de Despot. Când vezi că omul e bătut în cap îi trânteşti replica şi poate (cu intervenţie divină, cu ajutorul lui Dumnezeu, în cel mai fericit caz, Doamne ajută) îşi dă seama de tâmpenie şi pe viitor gândeşte de două ori. Alexandra îţi mulţumim că eşti un exemplu negativ şi ne înveţi cum să nu fim.

zoso ne arată că ea perseverează în a ajunge faimoasă, ca să nu zic că se bagă în sufletul nostru cu forţa ca Sexy Brăileanca sau Maria Marinescu. E haifaivistă şi joacă teatru ieftin (adică e falsă tare) în reclame la Panasonic despre cum se cuceresc femeile băgându-le ceva în gură. Mâncare, bre! Ce săriţi aşa?

Şi dacă tot am zis 3, să fie încă 3 reclame încadrate bine în peisaj.

Una de la Kit Kat.
 
Una de la Pizza Hut.
 

Şi una cu lecţii de vioară.
 

În Rusia se învaţă şmecheria

Scris de sept la 2:20:00 a.m.

Asta mi se pare de-a dreptul fantastic. Am râs de n-am mai putut.

Эвакуировала эвакуатор

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: