Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Păru' de pă chiept

Scris de sept la 10:23:00 a.m.

Dacă nu eşti destul dă gigolou, dacă nu te simţi bine în pielea ta, dacă ai impresia că nu eşti destul de cocalar pentru piţipoanca ta, atunci ai nevoie de "Păru' de pă chiept". Cu "Păru' de pă chiept" poţi să fii idolu' la femei sau o poţi face fericită pe piţipoanca ta. Închipuie-ţi că toate bunoacele or să sară pe tine ş-o să te considere nambăr uan. Ceilalţi cocalari, dacă nu au "Păru' de pă chiept", te vor considera tata lor. TU vei fi şefu' la toţi! Ce mai stai pe gânduri? Comandă acum "Păru' de pă chiept", ca să fii cel mai şucar de la colţu' blocului!

"Păru' de pă chiept" apare în două variante,  răspunzând astfel cerinţelor tale.
Varianta cu mânecă lungă este potrivită pentru grătare între blocuri, pentru meciuri de fotbal vara, atunci când mergi la mare (bă, da' să nu intri cu "Păru' de pă chiept" în apă că te dai de gol), pentru acele seri toride când spargi seminţe cu băeţii la colţu' blocului, atunci când lucrezi la tunezi Dacia lu' tac-tu sau când consideri tu că e bine să dai gata o rapandulă.

"Păru' de pă chiept" vine în ajutorul tău, al cocalarului de rând şi se pliază nevoilor tale. Avem pentru tine varianta de dedesubt. Aceasta se potriveşte cel mai bine cu cămăşile tale albe sau roz, cu sclipici şi "de puta madre" pe spate. Este ideală pentru mers la discotelniţă, la cico cu fomeile, la plimbări pe ştrase (că dacă scriu "Straße" nu ştiţi ce-i aia), în general pentru situaţiile în care e bine să apari cu o cămaşă pe tine.
Nu mai zăbovi! Ia-ţi acum "Păru' de pă chiept"! "Păru' de pă chiept" te face complet! Complet cocalar!

Colecţia "Feşăn bai sept pă doo mii 9"

1. Tricoul cu drâmbă
2. "Despieptenele"
3. Genţile "Haleală la purtător"
4. "Păru' de pă chiept"

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: