Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Ne afundăm în căcat

Scris de sept la 4:31:00 p.m.

No, n-am mai scris. Şi ce? De ce? Ce să scriu? Despre ce să scriu? S-au întâmplat nişte băşini de evenimente în ultima perioada, care ne-au arătat ce popor de căcat suntem şi felul în care NU reacţionăm. Prostii.
Dar la asta deja nu mai rezist. Fiţi atenţi la acest CĂCAT! Aşa ceva parcă e rupt din telenovele de pe Acasă la care se uită colivăresele. Am luat-o pe căi naşpa ca popor. Rău de tot! Cred că nu ne mai putem vindeca. Am impresia că noi românii am ajuns la limita fiinţei umane şi ne îndreptă înapoi spre animal. Să dea dracu' dacă nu e aşa!
Iaca nişte citate din articol. Asta în caz că dispare. Să nu uităm aceste eveniment. Auzi? Da' ştiţi ceva? Ia luaţi-l bre pe tot, că am pus link în articol şi îi trec şi ca sursă.
S-a îndrăgostit de cel care i-a ucis soţul
de Mihaela Iacob                                                                 Nr. 724. Miercuri, 11 martie 2009

Trei copii, din satul botoşănean Gorbăneşti, sunt crescuţi chiar de omul care l-a omorât pe tatăl lor. Mama lor, Emanuela Grădinaru (43 ani), l-a cunoscut la închisoare pe Marinică Murăraşu (41 ani), bărbatul care i-a omorât soţul, iar între văduvă şi ucigaş s-a înfiripat o idilă incredibilă. După eliberare, Murăraşu s-a mutat în casa familiei Grădinaru şi încearcă să fie un tată-model.
Viaţa Emanuelei Grădinaru şi a celor trei copii ai săi a luat o turnură dramatică, în urmă cu cinci ani, când soţul ei a fost omorât într-o încăierare dintr-un bar sătesc. Atunci, Marinică Murăraşu a spart o halbă de bere şi i-a tăiat dintr-o mişcare gâtul lui Valentin Grădinaru (34 ani). Rana i-a fost fatală lui Valentin, care a murit lăsând în urmă o soţie cu doi copii mici şi un altul “pe drum”.
Femeia s-a descurcat, fiind funcţionară la primăria Gorbăneşti. Pe de altă parte, ucigaşul soţului, condamnat la şapte ani de închisoare, nu-şi găsea liniştea după gratii.
Potrivit sentinţei, Murăraşu trebuia să plătească şi o pensie alimentară văduvei. El i-a scris Emanuelei că vrea să o întâlnească.
“Voiam să îmi cer scuze şi să discutăm despre pensia pe care trebuia să le-o achit copiilor. Am discutat la vorbitor şi ne-am plăcut din prima clipă. De atunci, am păstrat legătura până la eliberare”, povesteşte Murăraşu.
Văduva şi criminalul soţului şi-au trimis scrisori de dragoste până la eliberarea acestuia. Femeia îl vizita de câte ori avea prilejul. “Mă învoiam de la serviciu ca să îl văd. Nu puteam sta unul fără celălalt. Am vorbit cu el şi mi-am dat seama că nu a vrut să îmi omoare soţul. Cu toţii avem nevoie de o a doua şansă”, spune văduva îndrăgostită. Ea şi-a adus chiar copiii la audienţă să-l cunoască pe cel care le-a ucis tatăl.
Criminalul s-a mutat în casa victimei și îi crește copiii
După cinci ani petrecuţi după gratii, bărbatul a fost eliberat pentru bună purtare şi s-a mutat în casa văducei. Lui Marinică nu i-a fost greu să se facă acceptat de copii. “Se poartă frumos cu ei, le face de mâncare, îi duce la grădiniţă ori la şcoală, se joacă împreună. Suntem o familie. Ce a fost, a trecut”, spune Emanuela, care e convinsă că relaţia cu Marinică este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.
“Ne iubim şi am încredere în el”, mai subliniază femeia. Pe de altă parte, consătenii nu sunt atât de dispuşi să-l accepte pe ucigaş în rândul lor. “S-ar întoarce bărbatu-su în mormânt dacă ar şti că nevasta lui trăieşte cu un criminal care i-a luat viaţa”, şoptesc sătenii, care se tem ca femeia să nu împărtăşească soarta soţului ei.
Marinică a câştigat încrederea Emanuelei, care îl consideră un om de încredere pe mâna căruia îşi lasă copiii fără nici o grijă. Ea spune că bărbatul îi îngrijeste, le dă să mănânce şi se joacă împreună cu ei. Însă, sătenii şuşotesc pe la colţuri şi zic că răposatul soţ se răscoleşte în mormânt.
Sursa: Click.

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: