Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

România pute, dar eRomânia e şmecheră

Scris de sept la 6:19:00 p.m.

În frumoasa noastră ţară, România, treaba merge ca naiba. Se anunţă un nou Cod Civil şi un nou Cod Penal cu pedepse reduse. De exemplu, va fi redusă pedeapsa pentru tâlhărie, ceea ce nu mă surprinde deloc, dat fiind că numai la noi se promovează hoţia şi infracţionalitatea. În schimb de acum pamfletul la adresa cuiva trebuie făcut doar cu acordul persoanei în cauză. Aia e! De-aia ne merge nouă prost, că Mondenii şi Divertis îi luau la mişto pe Băsescu şi Năstase. Nenorocitul ăla de a violat 4 femei, printre care şi propria avocată, care a fost eliberat de două ori din puşcărie nu trebuie pedepsit aşa de grav că el nu deranjează pe nimeni. În schimb pamfletarii ăia sunt nişte scursuri ale societăţii, nişte bestii cu chip de om, care trebuie pedepsite drastic dacă îndrăznesc să se ia de fiica prezidentului care nu ştie limba română vrea să obţină un loc de deputat în Parlamentul European.

România pute rău de tot. Voi nu simţiţi? Eu m-am înecat săptămâna trecută, când ungurii şi sărbătoarea lor şi-au bătut joc de noi pe faţă. Bun. Nu i-am dat voi preşedintelui Ungariei să aterizeze în România cu un avion militar, iar nişte tineri au protestat în Cluj. În afară de asta, unde e reacţia românilor care sunt batjocoriţi în propria ţară? Românii sunt batjocoriţi de conducerea statului şi de maghiari, da' lasă că nu e nevoie să facă nimic. Ei stau cu băsănăul pe canapea şi se cultivă cu oteve, profesoare, eleve şi pitici porno. Mai un meci, mai o sămânţă şi uite aşa trece viaţa. Şi ce dacă au telefonul ascultat! Şi ce dacă se reduc pedepsele şi poţi să mori pe stradă, iar vinovatul să nu păţească nimic! Şi ce dacă n-au bani decât de mâncare! Au timp să-şi ceară drepturile, dar până una alta e derbi, joacă Sporting Club Avântul Prăbuşirea cu FC Scuipă-n Dunăre. Cred că grecii ăia care au stat 2 luni în stradă pentru un adolescent împuşcat au păsărici pe creier. Cred că şi cei 3 milioane de francezi care au protestat (IARĂŞI!!!) sunt nebuni. Da, fraţilor. Francezii sunt tot supăraţi pe guvern că nu ia destule măsuri anticriză. La ei, 5% din populaţia ţării a ieşit în stradă! La noi, sufletu'!

Măcar în eRomânia merge treaba ca lumea. Aici mă refer la ţara noastră din Erepublik, unde curge lapte şi miere din nou. Ne-am răzbunat pe eIndonezia şi am cucerit West Siberian Region, o regiune foarte importantă, pe care în prealabil am pierdut-o. Toată lumea e fericită, iar mulţi ecetăţeni se mută în noua regiune pentru a o securiza. Matzaa (a se citi "mâţa") a învins! Cei care doriţi să încercaţi Erepublik şi nu vreţi să aşteptaţi până vă vine confirmarea de înregistrare, lăsaţi-vă adresa de email printr-un comentariu şi vă trimit eu invitaţie. Aşa, vă puteţi face cont aproape instantaneu. Eu nu public comentariile cu adresele de email, aşa că puteţi sta liniştiţi în privinţa confidenţialităţii.
 

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: