Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte M(are dezamăgire)

Scris de sept la 12:07:00 p.m.

De când au început jocurile olimpice de la Beijing sunt destul de mult conectat la competiţiile din cadrul acestei manifestări. Urmăresc cât pot concursurile în direct, rezumatele de pe Eurosport şi mai intru pe site-ul oficial să văd statistica medaliilor.

Am văzut o grămadă de întreceri dar am rămas cu un gust amar. Andy Uffels, dublu campion mondial la hairstyling (mai pe româneşte "aranjarea părului"), nu poate fi şi campion olimpic la această probă. Sunt profund dezamăgit că hairstyling-ul nu este sport olimpic. Ar fi fost interesant de văzut probe de genul: "100 de metri şuviţe", "balsam viteză", "tunsori libere", "tunsori greco-romane" sau "aruncarea bigudiului". Consider că i s-a făcut o mare nedreptate lui Andy Uffels pentru că nu i s-a dat ocazia să-şi etaleze măiestria în întrecerea olimpică. Bănuiesc că, din moment ce se organizează campionate şi el este (DUBLU!!!) campion mondial la hairstyling, au şi federaţie oamenii ăştia deci se pot adresa cuiva pentru a se lua măsuri. Băgaţi-l în seama şi pe Andy Uffels, doar e campion mondial, ce mama dracu'.

Dacă cineva face o petiţie pentru introducerea hairstyling-ului ca sport olimpic să-mi spuneţi şi mie ca să semnez şi eu. Pe bune.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: