Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte B(elea mare)

Scris de sept la 5:15:00 p.m.

Joi seara mi s-a întâmplat un lucru fără precedent: contul meu de la Yahoo s-a blocat subit. Când încercam să mă loghez pe messenger, nu puteam, iar pe mail îmi apărea celebra, dacă nu mitica, "Error Code 1". Spun asta pentru că sunt nişte legende care circulă pe internet în legătură cu "Error Code 1" şi "Error Code 2".

Unii zic că sunt erori mai frecvente decât ar declara cei de la Yahoo şi că de fapt vor fi rezolvate. Pe de altă parte sunt şi oameni care spun că se confruntă cu una din cele 2 erori de 2 ani de zile iar Yahoo n-a catadicsit să rezolve nimic. Alţii zic că trebuie să ai Yahoo Mail Plus ca să se ocupe de problema ta. Sunt şi unii care zic că e vorba de serverele lor de mail şi că cei care se află pe servere "farm", adică http://us.f***.yahoo.com sunt cei care au probleme până vor fi trecuţi pe noile servere. Cică problema ar fi la New Yahoo Mail şi să trecem la Mail Classic pentru a nu avea probleme. Legende mai sunt, dar eu încă nu le-am descoperit.

Cert este că eu de 2 zile am probleme cu contul de la Yahoo. Am reuşit într-un fel să intru în cont, prima oară de pe site-ul folosit pentru accesul wap. Am pierdut toate mailurile pe care le aveam înainte de apariţia erorii. E o situaţie nasoală dar sper să se rezolve în cel mai scurt timp. Până atunci spre asta e îndreptată în cea mai mare parte atenţia mea.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: