Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte A(u învins apele de două ori)

Scris de sept la 1:13:00 a.m.

Zilele astea mi-a fost dat să văd ceva incredibil pentru România cu care mă obişnuisem. Deşi media abundă de manele, prostie, cocalari, piţipoance şi telenovele ieftine, am văzut un lucru care le-a razbit pe toate.

În urma inundaţiilor care au afectat nordul Moldovei mulţi oameni şi-au pierdut casele. Au primit ajutoare din partea autorităţilor care, ca întotdeauna, s-au mişcat "repede". O mulţime de ONG-uri şi alte asociaţii s-au implicat în acţiunile de salvare a sinistraţilor. Dar cel mai important şi frumos gest a fost făcut de localnicii din Rast, judeţul Dolj, care au trecut la rândul lor prin aceleaşi greutăţi acum 2 ani. La aflarea veştii că nişte fraţi români din Moldova se află în dificultate aceştia au pus mână de la mână şi i-au ajutat cum au putut mai bine. Este un gest suprem de solidaritate pe care îl vedem mai greu pe la noi şi reprezintă o palmă grea dată oamenilor înstăriţi care oferă ajutor în schimbul publicităţii sau sunt doar indiferenţi.

Prin acest gest total altruist acei oameni au învins apele de două ori şi au arătat că, dacă sunt uniţi, oamenii pot trece peste orice greutăţi.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: