Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

România, ţara mea de dor

Scris de sept la 6:12:00 p.m.

Compunere pentru clasa a III-a.

România, ţara mea de dor

România este ţara în care eu locuiesc. Este o ţară frumoasă cu peisaje superbe. Capitala ţării este Bucureşti. În ţara mea telefoanele sunt ascultate. Oamenii ăia mari din Parlament au dat o lege ca să ne asculte telefoanele. Ei ştiu ce e mai bine pentru noi şi pentru România. Le urez sănătate şi putere de muncă.

Andrei (10 ani)

Asta e ţara în care telefoanele mi-s ascultate şi emailurile-mi sunt citite. Tot în ţara asta, în Braşov mai precis, două persoane au murit în urma unui jaf armat la o casă de schimb valutar. De la un depozit de arme din Ciorogârla, judeţul Ilfov, au dispărut în jur de 50 de Kalashnikov-uri. Unde? Tot în ţara asta. La Constanţa au descoperit "oamenii legii" (legea pizdii) 1200 kg de cocaină care provenea din Brazilia. Este cea mai mare captură de droguri din Europa din ultimii 10 ani. Cică a stat containerul ăla acolo o lună de zile. Nimeni nu s-a îndurat să-l verifice. Futu-i gura mă-sii că e vorba de 1200  de kile. Nu e tocmai o cutie de Cola.

De ce pizda mă-sii nu le-aţi ascultat telefoanele ălora de au dat spargerea în Braşov? Sau ale puturoşilor care au furat armele de la Ciorogârla? Sau ale mafioţilor care aşteaptă 1200 de kile de cocaină? De aia. Că eraţi ocupaţi cu telefonul meu, al altor amărăşteni şi al adversarilor voştri politici. Rahaţilor! Parcă am trăi în Ţara lu' Peşte Prăjit Vasile. Noi acum trăim vremurile lu' Pazvante Chioru'. Dacă nu ştiţi de cine vorbesc, lăsaţi-mi un comentariu şi vă dezvălui secretul.

Vă recomand să nu mai intraţi la mine pe blog pentru că acum se monitorizează traficul pe internet. O să ştie serviciile că intraţi aici. Dacă văd "băieţii deştepţi" ce scriu eu aici o să tragă imediat concluzia că instig la violenţă şi aţi putea fi consideraţi complici. Pana mea de ţară de rahat. Sau mai bine zis, de rahat sunt oamenii care o populează.

P.S. A văzut vreunul dintre voi ce s-a întâmplat în Franţa? Păi şi la ei e criză. Şi au făcut grevă (mulţi) şi au ieşit în stradă pentru că administraţia de acolo nu face nimic. AU IEŞIT ÎN STRADĂ! Adică solicită acţiune din partea oamenilor pe care i-au ales. Şi au manifestat paşnic. Ziua. Azi noapte au început să se lupte cu forţele de ordine. Asta s-a întâmplat în mai multe oraşe din ţară. Pot să bag mâna în foc că administraţia lui Sarkozy va lua măsuri. Ba mai mult, acele măsuri vor satisface populaţia. Dacă nu le convine ce face Sarkozy sau nu e suficient, ăia vor ieşi iar în stradă. Orice şef de stat, când vede câteva sute de mii oameni protestând pe stradă, ia măsuri. Ia să fie ieşit şi românaşii în stradă. Făceau ăştia caca pe ei? Făceau. Da' n-a ieşit nimeni. Pula mea.

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: