Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Când spectatorii ajută sportivii

Scris de sept la 1:24:00 a.m.

Ăsta da sprijin al publicului!

Un surdo-mut vulgar

Scris de sept la 9:19:00 a.m.


No comment.

Campanie pentru donarea de organe

Scris de sept la 10:43:00 p.m.

Mai mai că-ţi vine să-i dai donezi un organ.

Apropo, cică în Parlament se dezbate zilele asta un proiect de lege prin care dacă nu îţi exprimi în timpul vieţii dorinţa de a nu dona organele după moarte se consideră că ai fost de acord. Uite că ăştia mai votează şi legi bune, în afară de pensii mai mari pentru ei.

Cât contează să integrezi reclamele în peisaj

Scris de sept la 2:43:00 p.m.

Contează foarte mult.Secretul fericirii

Scris de sept la 9:54:00 p.m.

Am aflat în sfârşit care este secretul fericirii.

N-am timp să stau pe net

Scris de sept la 12:08:00 a.m.

Hai să scriu pe glob. Că sunt şi eu globber. Ce pana mea. Dar despre ce să scriu, dacă în ultimele zile nu prea am stat pe net ca să văd ce se petrece? Păi am să fac aşa un fel de... cum îi zice... retrospectivă. Ba nu, rezumat. Da. Asta e. Rezumat din ce îmi amintesc sau ce am văzut aşa pe fugă.

Păi duminica trecută, de exemplu, Maria Marinescu mânca şaorma cu Andi Moisescu noaptea târziu (ăsta nu e un exemplu bun pentru fetele care nu mai mănâncă după 6). Dar ce splendoare! Dar ce fineţe! Cum lua ea cu mânuţa ei firavă câte o bucată de piept de pui şi îl ducea în guriţa-i mică ce multe puli a cunoscut. Şi să vezi cum povestea creatura creatoarea de feşăn viaţa ei plină de evenimente. Era ceva de vis. Ţi-era mai mare dragu' să te uiţi la ea. Gata! Nu mai pot cu Maria Marinescu. Atunci când îi aud numele rostit începe să mă doară capu' şi mi se umple gura de flegme.

Metalhead.ro face mişto de proştii care sărăbătoresc de hhhh... hhhh.... hhhh.... halloween. Na că mi-a rămas ceva în gât.

Cică pe 30 noiembrie, adică odată cu alegerile parlamentare, va fi organizat un referendum la nivel local în judeţul Harghita pentru a-i întreba pe oameni dacă vor autonomie (aia a ţinutului secuiesc) şi dacă vor ca localitatea lor să fie inclusă. Toate astea s-ar face cu modificarea limitelor judeţului Harghita. Cică prostia asta a fost votată de Consiliul Local Gheorgheni. Bă, eşti prost? De când decide un consiliu local ce se întâmplă într-un judeţ? Şi cine le dă voie să facă toate astea în secţiile de votare pentru parlamentare? Şi de când nişte simpli cetăţeni modifică graniţele judeţului? Şi cum îşi permit ungurii să facă asta pe 30 noiembrie, în Transilvania, cu o zi înainte de Ziua Naţională a României, tocmai când se împlinesc 90 de ani de la Marea Unire?
Se aude cumva pe la instituţiile statului? Alo! Bă, lăsaţi dracu' campania! Fiţi atenţi la ăştia. ALO! Bre Băsescule, lasă în pula mea jos sticla de whiskey şi fă ceva! Nea Tăriceanu, hai cu un act normativ! Ceva! Să simt că mai stau şi eu cu români în ţara asta. Aştept măsurile luate de voi. Repejor.

Hai că am obosit, şi e 1 noaptea, şi mâine, deşi e sâmbătă, mă duc la muncă. Hai pa.

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: