Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte D(uminica e zi de odihnă)

Scris de sept la 5:23:00 p.m.

Până şi Dumnezeu s-a odihnit duminica. Azi nu scriu, azi mă odihnesc. Oricum nu m-am omorât cu scrisul până acum, deci nu văd de ce aş începe tocmai duminica.

Două puncte P(oate... că nici ea n-a înţeles)

Scris de sept la 10:21:00 p.m.

Nu am cum să mai comentez nimic.

Două puncte O(portunitate mare)

Scris de sept la 1:02:00 p.m.

M-am convins că Bestjobs are "Cele mai bune joburi din România". Ia uite ce ofertă!
No şi dacă asta nu e de ajuns, să vedeţi ce întrebări au la interviul online.
Cine a zis că femeila nu se pot afirma în România? Fetelor prestaţi şi câştigaţi! 50 de milioane nu e puţin deloc.

Două puncte P(oate...)

Scris de sept la 4:05:00 p.m.

Poate e blondă. Poate a vrut să iasă în evidenţă (şi a reuşit). Poate n-a citit instrucţiunile de folosire. Poate asta e una din creaţiile Mariei Marinescu.

Două puncte C(ine e Maria Marinescu?)

Scris de sept la 3:03:00 p.m.

De mult timp, de foarte mult timp mă chinuie o întrebare la care până acum nimeni nu a putut să-mi dea un răspuns care să mă satisfacă:

Cine dracu' este Maria Marinescu?

Cică ar fi creatoare de modă, cântăreaţă, iubită de mare şmecher sau mai ştiu eu ce. Doar că până acum nu am văzut vreo colecţie de piese vestimentare de-ale ei (sau măcar pe cineva că e îmbrăcat de Maria Marinescu), nu am ascultat vreo melodie de-a ei (şi nici nu cred că vreau) iar la televizor nu am auzit să vină vreunu' şi să spună că e fericit alături de ea. Deci cine este şi ce face Maria Marinescu?

Cel mai mult m-a enervat că anul trecut la premiera românească a filmului "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" reportera de la Antena 1 care transmitea de la Teatrul Naţional a băgat-o în seamă deşi nu era cazul. Încerc să-mi aduc aminte cât mai bine faza: "Regizorul Cristian Mungiu îşi va trata invitaţii din această seară, prezenţi la premiera filmului său, cu câte un pahar de [nu mai ştiu numele vinului], iar la finalul proiecţiei... (pauză) ... Mă scuzaţi că mă întrerup. A trecut Maria Marinescu singură." Uite ce este mai important decât premiera primului film românesc care a luat Palme d'Or. Maria Marinescu era singură. Sărăcuţa.

Eu zic să facem o petiţie să facă cineva o emisiune, ba nu, un reality şou în care Maria Marinescu să-şi găsească pe cineva. În felu' ăsta poate nu mai apare la evenimente mondene singură. Şi poate aflăm pe această cale şi ce face mai precis ea ca să trăiască.

Sau şi mai bine punem de o petiţie prin care îi cerem chiar Mariei Marinescu să nu mai apară. Deloc. Nicăieri.

Două puncte J(ocurile Olimpice)

Scris de sept la 12:39:00 p.m.

Cel cu pistolul nu este adevăratul trăgător. Acesta se află în spatele podiumului, doar că nu este la fel de atractiv ca cel din iamgine.

Două puncte D(iferenţă mare nu e)

Scris de sept la 6:27:00 p.m.

Culmea face că tocmai azi pe 23 august (fosta mare sărbătoare a comunismului) am găsit asta.

Două puncte M(are dezamăgire)

Scris de sept la 12:07:00 p.m.

De când au început jocurile olimpice de la Beijing sunt destul de mult conectat la competiţiile din cadrul acestei manifestări. Urmăresc cât pot concursurile în direct, rezumatele de pe Eurosport şi mai intru pe site-ul oficial să văd statistica medaliilor.

Am văzut o grămadă de întreceri dar am rămas cu un gust amar. Andy Uffels, dublu campion mondial la hairstyling (mai pe româneşte "aranjarea părului"), nu poate fi şi campion olimpic la această probă. Sunt profund dezamăgit că hairstyling-ul nu este sport olimpic. Ar fi fost interesant de văzut probe de genul: "100 de metri şuviţe", "balsam viteză", "tunsori libere", "tunsori greco-romane" sau "aruncarea bigudiului". Consider că i s-a făcut o mare nedreptate lui Andy Uffels pentru că nu i s-a dat ocazia să-şi etaleze măiestria în întrecerea olimpică. Bănuiesc că, din moment ce se organizează campionate şi el este (DUBLU!!!) campion mondial la hairstyling, au şi federaţie oamenii ăştia deci se pot adresa cuiva pentru a se lua măsuri. Băgaţi-l în seama şi pe Andy Uffels, doar e campion mondial, ce mama dracu'.

Dacă cineva face o petiţie pentru introducerea hairstyling-ului ca sport olimpic să-mi spuneţi şi mie ca să semnez şi eu. Pe bune.

Două puncte O(cupaţie)

Scris de sept la 12:45:00 p.m.

Trebuie să recunosc că petrec foarte mult timp în faţa calculatorului. Chiar dacă nu scriu pe blog sau nu adaug replici celebre, stau între 8 şi 10 ore pe zi la calculator şi în principal pe internet. Tot timpul încerc să găsesc oportunităţi să fac bani online (eu chiar cred că e o pâine de mâncat în domeniul ăsta). Dar n-aş fi eu dacă nu m-aş şi juca puţin. Şi mă joc toate prostiile pământului, de la jocuri online până la Diablo II sau mai rar FIFA 2008. De la o vreme tot încerc să termin misiunile la Runescape, doar că este destul de plictisitor pentru că trebuie să mă plimb mult şi adun experienţă destul de greu.

Săptămâna trecută am găsit un joc online destul de interesant şi m-am înscris numaidecât, iar după vreo 2 zile am primit invitaţia să îmi fac cont şi să încep să joc. Este vorba de Erepublik, un joc in care devii ecetăţean, adică ai o slujbă, îţi cumperi casă, mâncare, îţi alegi primarul, preşedintele şi duci o viaţă. Poţi să progresezi şi astfel poţi ajunge primar, preşedinte sau patron de firmă. Îţi poţi alege ce carieră vrei să urmezi: politică, militară sau economică. Mie mi se pare un joc foarte interesant care nici nu îţi mănâncă foarte mult timp. Merită să încercaţi.

Dacă doriţi invitaţii, lăsaţi-mi un comentariu cu adresa de email.

Două puncte C(areu de aşi)

Scris de sept la 11:41:00 a.m.

Aseară am fost la concertul pe care legendara Iron Maiden l-a susţinut pe Stadionul Cotroceni. A fost pur şi simplu ceva de vis. Spectacol extraordinar cu lumini şi efecte. Au cântat hiturile din perioada anilor '80 exact aşa cum mă aşteptam să o facă, cu putere, cu dorinţă de zgomot. Ed şi-a făcut apariţia pe scenă mai întâi ca mumie din spatele scenei, şi apoi ca cyborg pe scenă. Totul a fost o încântare pentru suflet.

Acesta e al patrulea concert mare la care am fost vara asta, după Whitesnake şi Def Leppard, Judas Priest şi Metallica. Eu zic că toate patru formează un adevărat careu de aşi care va fi greu de egalat în viitor în România.

Am aflat azi că membrii trupei au donat 5000 de euro pentru sinistraţii din Moldova şi că vor să facă un fel de strângere de ajutoare la concertele care urmează la Varşovia şi la Praga. Bine că măcar o trupă rock care vine pentru 2 zile în ţara noastră face ceva pentru oamenii aceia. Şi pe ei nici măcar nu i-a rugat nimeni. Să-i lăsăm pe miliardarii ţării să-şi ţină fundurile pe şezlong în Ibiza şi Saint Tropez că are Maiden grijă de noi. Oricum tot ce-au făcut cât au stat în ţara noastră a fost perfect.

După cum a zis şi Bruce aseară: SCREAM FOR ME ROMANIA!!!

Două puncte A(u învins apele de două ori)

Scris de sept la 1:13:00 a.m.

Zilele astea mi-a fost dat să văd ceva incredibil pentru România cu care mă obişnuisem. Deşi media abundă de manele, prostie, cocalari, piţipoance şi telenovele ieftine, am văzut un lucru care le-a razbit pe toate.

În urma inundaţiilor care au afectat nordul Moldovei mulţi oameni şi-au pierdut casele. Au primit ajutoare din partea autorităţilor care, ca întotdeauna, s-au mişcat "repede". O mulţime de ONG-uri şi alte asociaţii s-au implicat în acţiunile de salvare a sinistraţilor. Dar cel mai important şi frumos gest a fost făcut de localnicii din Rast, judeţul Dolj, care au trecut la rândul lor prin aceleaşi greutăţi acum 2 ani. La aflarea veştii că nişte fraţi români din Moldova se află în dificultate aceştia au pus mână de la mână şi i-au ajutat cum au putut mai bine. Este un gest suprem de solidaritate pe care îl vedem mai greu pe la noi şi reprezintă o palmă grea dată oamenilor înstăriţi care oferă ajutor în schimbul publicităţii sau sunt doar indiferenţi.

Prin acest gest total altruist acei oameni au învins apele de două ori şi au arătat că, dacă sunt uniţi, oamenii pot trece peste orice greutăţi.

Generate bitcoin at Bitcoin Plus

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: