Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte P(auză de lucru)

Scris de sept la 12:46:00 p.m.

N-am mai scris de vreo câteva zile. Aveam câte ceva de spus dar am fost ocupat. Am ajutat un tânăr cu perspectivă să se lanseze în blogosferă. Şi am avut multă bătaie de cap, mai ales când a fost vorba să aranjez aspectul blogului. Am încercat destul de multe şabloane şi pe unele le-am modificat. Până la urmă am reuşit, şi Îngerul negru este viu, iar Paul e proaspăt blogger. Îi urez bun venit şi să ajungă să se facă auzit.

Deşi a fost pauză de lucru, sâmbătă am tras un grătar rapid acasă la Braşov, la Pietrele lui Solomon.

Lucrul continuă şi săptămâna asta. Cred că o să intru în renovare ca să arate şi blogul ăsta ca unul "european". Sunt multe de făcut. Am adunat câteva idei pentru replici, deci îmbogăţesc şi celălalt blog. Testez şi nişte site-uri de "făcut bani online".

Nu cred deloc că e sfârşitul lumii miercuri. V-am spus că am treabă săptămâna asta. Şi în plus săptămâna viitoare e ziua mea, iar miercuri vreau să merg la Steaua - Bayern. Nu am eu timp de găuri negre şi de sfărşitu' omenirii. Să mă mai lase în durerea mea în pace cu prostiile astea. Vuiesc toate ziarele şi toate blogurile despre subiectul ăsta. Nici ei nu cred ce zic. Dacă credeam că e sfârşitul lumii nu mai pierdeam vremea pe net să fac trafic în ultima zi de viaţă pe Terra. Plecam dracului să văd şi eu Parisul până mor, sau chefuiam măcar. Eu am terminat cu prostia asta. Pauza s-a terminat. E luni, deci începe săptămâna de muncă.

Articole similare



Trimiteți un comentariu

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: